Soft & Solution kërkon të punësojë një Asistente Projekti

Soft & Solution kërkon të punësojë një Asistente Projekti   Detyrat dhe përgjegjësitë: Punon në bashkëpunim me menaxherin e projektit dhe ekipin gjatë gjithë ciklit të zhvillimit të  produktit. Azhornon në kohë reale raportet e (...)
Lexo më shumë

Kompania Soft & Solution kërkon të punësojë: Jurist

Kompania Soft & Solution kërkon të punësojë: Jurist   Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me një jurist të ri, të vetë motivuar, bashkëpunues, me vullnet për të marrë njohuri të reja.   Aftësitë (...)
Lexo më shumë

Kompania Soft&Solution kërkon të punësojë Programues Senior

Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, programuesi senior do të integrohet në një prej ekipeve të zhvillimit. Programuesi senior do të angazhohet në projekte që zhvillohen sipas metodologjisë Scrum, duke patur kështu (...)
Lexo më shumë
motivuar,Aplikoni,Kerkohet Software,S&S hap aplikimet,Dergo aplikimin

Kompania Soft&Solution kërkon të punësojë Programues Junior

Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, Programuesi junior do të integrohet në një prej ekipeve të zhvillimit. Programuesi junior do të angazhohet në projekte që zhvillohen sipas metodologjisë Scrum[1], duke patur kështu (...)
Lexo më shumë

Kompania Soft & Solution kërkon të punësojë Asistente Zyre

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të (...)
Lexo më shumë
Kandidat,Kompania Soft&Solution,Soft&Solution kërkon Webmaster

Kompania Soft&Solution kërkon të punësojë Webmaster

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të (...)
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të punësojë një Digital Marketing Manager

  Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione (...)
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me Testues Software

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me Testues Software   Kush jemi ne: Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e (...)
Lexo më shumë
kompania,punesohu,ekip, specialist,Soft&Solution

Kompania Soft & Solution kërkon të punësojë Specialist Infrastrukture

  Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione (...)
Lexo më shumë

Kompania Soft&Solution kërkon të punësojë Programues Senior

[section_tc][column_tc span='12'][text_tc]Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, programuesi senior do të integrohet në një prej ekipeve të zhvillimit. Programuesi senior do të angazhohet në projekte që zhvillohen sipas metodologjisë Scrum, duke patur (...)
Lexo më shumë