Soft & Solution

Soft & Solution Group po kërkon të punësojë Helpdesk me profil Finance

 

Kush jemi ne

Soft & Solution Group është një kompani lider në Shqipëri, Turqi dhe Francë me një eksperiencë disavjeçare në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Telekomunikacionit, e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillimi i programeve të dedikuara;
 • integrimi dhe implementimi i sistemeve;
 • mirëmbajtjen e sistemeve;
 • trajnime;
 • konsulenca

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

 

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me një person në Helpdesk me profil Finance, për njërin nga projektet që ne zhvillojmë.

Pozicioni i punës: Helpdesk

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbështetja e zbatimit të Projektit duke kryer detyra logjistike dhe administrative në lidhje me Projektin
 • Komunikim dhe Suport i vazhdueshëm me klientët në platforma të ndryshme
 • Demonstroni përkushtim ndaj nevojave dhe konfidencialitetit të klientëve
 • Komunikimi me Departamentin Juridik në lidhje me zbatimin e aktiviteteve juridike të projektit.
 • Mbledhja dhe përpilimi i raporteve në lidhje me aktivitetet e Projektit
 • Asistimi i mbikëqyrësit në të gjitha fazat e Projektit
 • Gadishmëri në përmbushjen e detyrave të ndryshme që mund t’i jepen, sipas nevojave të kompanisë.

 

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta në një nga degët e Fakultetit Ekonomik
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, verbal dhe të shkruar
 • Aftësi për të komunikuar me të gjitha nivelet e stafit ekzekutiv dhe klientëve
 • Aftësi organizative dhe vëmendje të lartë në detaje
 • Të ketë njohuri të paketës Microsoft Office (Outlook, Word, Excel dhe PowerPoint)
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze (të folur dhe të shkruar)
 • Të ketë aftësi të padiskutueshme të ruajtjes së konfidencialitetit
 • Eksperiencat e mëparshme përbëjnë avantazh