Background

Perkushtimi yne,
suksesi i biznesit tuaj!

Misioni yne eshte te sigurojme cilesi maksimale per cdo sherbim,
duke u bazuar te teknologjia qe ofrojme.

Soft & Solution eshte kompani udheheqese ne Shqiperi me eksperience disa vjeçare ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekomunikacionit, e cila zhvillon aplikacione te te gjitha kategorive dhe madhesive. Portofoli yne i sherbimeve perfshin konsulence ne telekomunikacion dhe rrjete, integrim dhe implementim te sistemeve, zhvillimin e software, trajnime dhe mbeshtetje.

Ne ju ofrojme cilesine me te larte te sherbimeve. Per te certifikuar perkushtimin tone i jemi nenshtruar nje vargu auditimesh qe jane shtrire ne nje periudhe 12 – mujore, ne menyre qe cdo proces ne kompanine tone t’i plotesoje (dhe t’i tejkaloje) standartet nderkombetare te cilesise.
Me besim te forte ne vlerat qe ofrojme, punojme ne krah te klienteve tane per te ideuar dhe ndertuar zgjidhje bashkekohore, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar.