Fiskalizim falas

Regjistrohu më poshtë dhe përfito programin
tënd të fiskalizmit pa asnjë kosto shtesë!

Regjistrohu

Rreth SmartfinCertifikuar nga DPT & AKSHI

Programi i fiskalizimit SmartFin është i
certifikuar nga DPT & AKSHI.

Thjeshtësi në perdorim

Lehtësia e Smartfin në përdorim e bën atë
të përdorshëm nga të gjithë grupmoshat dhe cdo
veprim i tij vjen aq natyrshëm, sa do ju duket
sikur keni vite të tëra që e përdorni.

Thjeshtësi në perdorim

Lehtësia e Smartfin në përdorim e bën atë
të përdorshëm nga të gjithë grupmoshat dhe cdo
veprim i tij vjen aq natyrshëm, sa do ju duket
sikur keni vite të tëra që e përdorni.

Suport teknik falas

Suporti ynë teknik do të sigurohet që ju të gjeni
zgjidhjen për cdo problematikë brenda 48 orëve
dhe e gjitha kjo totalisht falas.