Soft & Solution

Soft & Solution Group kërkon të punësojë një Menaxher Projektesh

 

Kush jemi ne

Soft & Solution Group është një kompani lider në Shqipëri, Turqi dhe Francë me një eksperiencë disavjeçare në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Telekomunikacionit, e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillimi i programeve të dedikuara;
 • integrimi dhe implementimi i sistemeve;
 • mirëmbajtjen e sistemeve;
 • trajnime;
 • konsulenca

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron.Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Punon në bashkëpunim me ekipin gjatë gjithë ciklit të zhvillimit të  produktit.
 • Azhornon në kohë reale raportet e ecurisë së projektit dhe të grupit të zhvillimit.
 • Përditëson në mënyrë periodike çdo dokument që lidhet me implementimin dhe mirëmbajtjen e projektit.
 • Përgatitja e dokumenteve dhe pajisjeve që nevojiten për trajnimin/prezantimin e projektit.
 • Trajnimi i përdoruesve të sistemit gjatë fazës së fundit të projektit.
 • Organizon kërkesat për ndryshime nga kërkesat e klientit.

Aftësitë e kërkuara:

 • Scrum
 • Të ketë mbaruar bachelorin.
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës shqipe dhe angleze.
 • Aftësi në përgatitjen e dokumenteve.
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office.
 • Të komunikueshëm, metodikë dhe të organizuar.
 • Ndershmëri dhe integritet.
 • Shumë të besueshëm, etikë dhe diskretë.
 • Aftësi të mira organizative dhe pune në grup.
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur me pak mbikëqyrje.

Avantazh do të kenë aplikantët që:

 • Kanë mbaruar studimet me mesatare mbi 8 për Menaxhim Biznesi, Ekonomik, Juridik.
 • Janë të pajisur me leje drejtimi të automjetit.
 • Kanë eksperiencë të mëparshme në menaxhim projekti.