Soft & Solution

Soft & Solution Group kërkon të punësojë Specialist IT

 

Kush jemi ne

Soft & Solution Group është një kompani lider në Shqipëri, Turqi dhe Francë me një eksperiencë disavjeçare në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Telekomunikacionit, e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillimi i programeve të dedikuara;
 • integrimi dhe implementimi i sistemeve;
 • mirëmbajtjen e sistemeve;
 • trajnime;
 • konsulenca

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

 

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me një Specialist IT.

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Instalon dhe kryen riparime të vogla në hardware dhe software duke ndjekur manualet teknike.
 • Mbikëqyr ecurinë e përditshme të sistemeve kompjuterike.
 • Përgatit pajisjet kompiuterike për përdorim nga punonjësit, duke siguruar instalimin e duhur të kabllove, sistemeve operative dhe software të përshtatshëm.
 • Kryen vlerësimet e software ose hardware dhe rekomandon përmirësime ose përditësime.
 • Të dijë të përdorë dhe të menaxhojë sistemet e operimit Windows 7,8,10 dhe troubleshooting të tyre;
 • Të kujdeset për sistemet e sigurisë të të dhënave, si antivirus, etj;
 • Të mirëmbajë Printera, Fotokopje dhe Skanera.

 

Aftësitë e kërkuara

 • Të ketë përfunduar arsim e lartë në degët Informatike, Inxhinjeri Kompjuterash;
 • Të ketë eksperiencë minimumi 2 vite eksperiencë në pozicion të ngjashëm;
 • Të kenë aftesi të mira komunikuese në punë dhe në grup;
 • Preferohet të kenë eksperiencë pune në sektore të ngjashëm;
 • Preferohet të kenë leje për drejtim automjeti;
 • Të kenë njohuri të mira në gjuhën angleze.

 

 

Avantazhe:

 

 • Kushte e komode pune
 • Mundësi zhvillimi përmes trajnimeve të vazhdueshme
 • Njohja me trendet dhe praktikat më të mira