Soft & Solution

Horizon Sh.p.k bëhet pjesë e Grupit të Kompanive të Soft & Solution: Një hap i ri drejt inovacionit në infrastrukturë

Ne nje kohe kur zhvillimi i infrastruktures po behet gjithnje e me kritik per progresin ekonomik dhe social, Soft & Solution dhe R & D Solution jane te kenaqura te njoftojne zyrtarisht perfshirjen e Horizon Sh.p.k ne grupin e tyre te kompanive. Kjo levizje sinjalizon jo vetem zgjerimin e kapaciteteve te grupit por edhe nje angazhim te thelle per ndertimin e nje te ardhme me te qendrueshme dhe me inovative.

Bashkepunimi mes Soft & Solution, R & D Solution dhe Horizon nuk eshte i ri. Historia e perbashket e ketyre kompanive daton qe nga fillimet e tyre te para, kur Bill Stahos, themeluesi i Horizon, dhe drejtuesit e Soft & Solution dhe R & D Solution vendosen te ndajne nje vizion per te ardhmen. Keto lidhje te hershme jane thelluar me kalimin e kohes, duke çuar ne projekte te perbashketa dhe nje ndikim te ndersjelle qe ka perforcuar te gjitha palet.

Me hyrjen e Horizon ne grup, Soft & Solution dhe R & D Solution zgjerojne rrjetin e tyre ne sektorin e infrastruktures, nje hap jetik per te perballuar sfidat moderne te ndertimit dhe planifikimit urban. Horizon sjell ne grup nje ekspertize te thelle ne projektimin dhe zbatimin e projekteve te medha infrastrukturore, nga rruget dhe urat deri te ndertesat e larta dhe komplekset industriale. Kjo ekspertize kombinohet me inovacionin teknologjik dhe kapacitetet e zhvillimit te softuerit te Soft & Solution dhe R & D Solution per te krijuar zgjidhje me te zgjuara dhe me efikase.

Ky bashkim i forcave shenon fillimin e nje kapitulli te ri per te tre kompanite, me synimin per te shtrire ndikimin e tyre jo vetem ne tregjet lokale, por edhe ne ato nderkombetare. Permes inovacioneve te perbashketa dhe projekteve te medha qe synojne te adresojne nevojat emergjente globale, grupi eshte i vendosur te luaje nje rol kryesor ne formesimin e peizazhit te infrastruktures se ardhshme.

Bashkimi i Horizon me rrjetin e Soft & Solution dhe R & D Solution eshte me shume se nje zgjerim strategjik; eshte nje deshmi e angazhimit te perbashket per permiresimin e jetes se njerezve nepermjet teknologjise dhe inovacionit. Ndersa ecim perpara, ne jemi te emocionuar per mundesite qe do te sjelle ky partneritet dhe jemi te perkushtuar te vazhdojme te punojme se bashku per te arritur qellime edhe me te medha.